
Ενεργοί οι λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ – Έγινε καταγγελία από προμηθευτή
Δεν πάγωσε κανένας τραπεζικός λογαριασμός διαβεβαιώνουν πηγές της Κουμουνδούρου μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε κατόπιν καταγγελίας προμηθευτή.
Καθησυχαστικά είναι τα μηνύματα από την Κουμουνδούρου, που διευκρινίζουν ότι δεν «πάγωσε» κανένας κομματικός λογαριασμός, ούτε έχει προκύψει οικονομικό πρόβλημα που παρεμποδίζει τη λειτουργία του κόμματος ή τη διεξαγωγή του έκτακτου Συνεδρίου, μετά την καταγγελία προμηθευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Νωρίτερα κυκλοφόρησε έντονη φημολογία ότι μπλόκαραν οι λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που διαψεύδουν κομματικές πηγές, διευκρινίζοντας ότι ακριβώς επειδή επίκειται εκταμίευση της κρατικής επιδότησης τέτοιες τακτικές από προμηθευτές του κόμματος είναι συνήθης τακτική προκειμένου να διεκδικήσουν την όποια οφειλή.
Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν οφειλές οι οποίες ρυθμίζονται με στόχο την εξυπηρέτησή τους και την μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του κόμματος, εξηγούν οι ίδιοι.
Είναι προφανές ότι το γεγονός πήρε διαστάσεις καθώς η οικονομική διαχείριση μετά την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη έχει βρεθεί στο επίκεντρο για σειρά λόγων από τον τρόπο που ασκήθηκε επί των ημερών του με τα αρμόδια κομματικά όργανα να ελέγχουν τα πεπραγμένα του, όπως και για το αν προκύπτει πρόβλημα μετά την άρση από τον πρώην πρόεδρο του πληρεξούσιου που είχε δώσει στον γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, προκειμένου ο τελευταίος να διευθετεί διάφορα πρακτικά οικονομικά ζητήματα.
Το πληρεξούσιο είχε συνταχθεί τον περασμένο Απρίλιο, ενώ στην αναίρεσή του αναγράφεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αίρει όλες τις γενικές και ειδικές εντολές του Χρήστου Μαυροκεφαλίδη.
Σε κάθε περίπτωση όπως έχει διευκρινίσει η Πολιτική Γραμματεία και ο ίδιος ο κ. Μαυροκεφαλίδης η ομαλή λειτουργία του κόμματος εξασφαλίζεται πλήρως.
- Μιανμάρ: Ανακαλύφθηκε ρουμπίνι 11.000 καρατιών – «Εξαιρετικά μεγάλο, σπάνιο και δύσκολο να βρεθεί» (εικόνα)
- Δανία: Ναυαγούν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης – Πλήγμα για τη Φρεντέρικσεν
- Γερμανία: Χιλιάδες μαθητές διαδηλώνουν κατά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας
- Ανοδος 6,9% στις πωλήσεις των σούπερ μάρκετ το πρώτο τρίμηνο του 2026
- Βολιβία: Δικαστήριο κλήτευσε τον πρώην πρόεδρο Μοράλες σε δίκη κατηγορούμενος για εμπορία ανήλικης
- Τα Στενά του Ορμούζ είναι «εξίσου πολύτιμα με την ατομική βόμβα», λέει σύμβουλος του Μοτζταμπά Χαμενεΐ




