Ιταλία: Σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και το έθαψε στο χωράφι
Ο πατέρας του μωρού και αρραβωνιαστικός της κοπέλας, φαίνεται να μην γνώριζε ότι η σύντροφός του ήταν έγκυος και δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.
Για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος κατηγορείται από την εισαγγελία της Πάρμα στην Ιταλία, νεαρή γυναίκα 22 ετών.
Η 22χρονη φέρεται να δολοφόνησε και να έθαψε σε χωράφι, κοντά στο σπίτι της, το νεογέννητο παιδί της.
Το πτώμα του νεογέννητου βρέθηκε τις αρχές Αυγούστου, έπειτα από έρευνες των καραμπινιέρων.
Παραδέχθηκε την πράξη της
Πριν από λίγες ημέρες, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν στο ίδιο χωράφι λείψανα που φέρονται να ανήκουν σε ένα άλλο βρέφος το οποίο, όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα έρευνες, πρέπει να ενταφιάστηκε στο συγκεκριμένο σημείο πριν από περίπου έναν χρόνο.
Η γυναίκα, η οποία σπουδάζει νομική στην Πάρμα, έως τώρα παραδέχθηκε τις ευθύνες της μόνο σε ό,τι αφορά στην πρώτη δολοφονία.
Ο πατέρας του μωρού και αρραβωνιαστικός της κοπέλας, συνομήλικός της, φαίνεται να μην γνώριζε ότι η σύντροφός του ήταν έγκυος και δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η γυναίκα γέννησε μόνη της, χωρίς καμία απολύτως βοήθεια γιατρού ή νοσοκόμου και κανείς δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος.
Όπως διέρρευσε από την εισαγγελία της Πάρμα, η είδηση που αφορά τον εντοπισμό του πτώματος του δεύτερου βρέφους στο χωράφι είναι αληθής, αλλά πρέπει ακόμη να ολοκληρωθούν οι σχετικές έρευνες, χρησιμοποιώντας και τεστ Dna.
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Βιομηχανία αγωγών κατά κυβερνήσεων από εταιρείες υπερεπεξεργασμένων τροφίμων
- Ρωσικός πύραυλος σκοτώνει 10 άτομα σε έκθεση αμυντικών συστημάτων – Δεν έπρεπε να γίνει ποτέ λέει ο Ζελένσκι
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Η Cardi B υποστηρίζει ότι δεν θα μείνει για πάντα ελεύθερη και ο λόγος είναι ένας
- Καλλιθέα: Την ξυλοκόπησε άγρια επειδή δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί – Τι κατέθεσε η 37χρονη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442