Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Ναν στο φιλικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ
Δίχως τον Κέντρικ Ναν θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη φιλική αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τελικό του φιλικού τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που διεξάγεται στην Κύπρο.
Οι Πράσινοι θα παραταχθούν χωρίς τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να τον αφήσει εκτός. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στη μέση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός ώστε να μην επιβαρυνθεί το πρόβλημα αφού δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστεί.
Δύο ακόμα απουσίες
Έτσι, ο Κέντρικ Ναν έρχεται να προστεθεί στους ήδη τραυματίες, Κώστας Αντετοκούνμπο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίοι προτιμήθηκε να μείνουν στην Αθήνα για να συνεχίσουν τη θεραπεία τους.
- Θλίψη στο NBA: Πέθανε ο Ρικ Έιντελμαν
- Υπογράφει για τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ ο Ζουμπκόφ – Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας (vid)
- Ο Φλικ λέει το «ναι» για Μπερνάρντο Σίλβα
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League
- Την Τρίτη η κηδεία του Μάριου Οικονόμου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442