
Μαχαίρωσαν 13χρονο για να τον ληστέψουν στην Πετρούπολη
Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία.
Ένα ακόμα περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους σημειώθηκε στην Πετρούπολη.
Ειδικότερα, μια παρέα νεαρών δέχθηκε επίθεση από ανήλικους που θέλησαν να τους πάρουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.
Οι δράστες αρχικά απείλησαν τα θύματα με μαχαίρι, ωστόσο στη συνέχεια ένας 13χρονος μαχαιρώθηκε από τους δράστες.
Τους συνέλαβαν
Αρχικά οι ανήλικοι δεν είπαν τίποτα για το περιστατικό, ωστόσο στη συνέχεια αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν τις Αρχές.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ομάδα της ΟΠΚΕ και ΔΙΑΣ όπου εντόπισαν τους δράστες και τους προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί αφού έλαβαν καταθέσεις, προχώρησαν στη σύλληψη τριών ανηλίκων, οι οποίοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
«Ήταν μια παρέα 12-13 χρονών»
Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, οι νεαροί που δέχθηκαν την επίθεση δεν είπαν τι ακριβώς είχε συμβεί.
«Ήρθαν οι πιτσιρικάδες αφού έγινε το περιστατικό να πάρουν νερό και χαρτομάντιλα. Τους λέω ‘τι έγινε’ και τα μασάγανε, πως χτύπησε στο κάγκελο ένας φίλος τους αλλά τους ξέφυγε τι έγινε και πήρα την αστυνομία» σημείωσε.
«Ήταν μια παρέα 12-13 χρονών. Έφτασε η αστυνομία και τους πιάσανε», πρόσθεσε ο άνδρας που διατηρεί κατάστημα κοντά στο σημείο του περιστατικού.
- Απάτη CallPhantom στο Google Play: Πληρώνεις για ψεύτικα αρχεία καταγραφής
- Δεκαεπτά αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε θανατηφόρα τρομοκρατική ενέδρα στη Νιγηρία
- Το αεροπλανοφόρο Gerald Ford επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά από 11 μήνες
- Κούβα: Οδηγός προστασίας για τους πολίτες σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης
- Ο Μητσοτάκης είπε Ferto, το κοινό είπε… Asto
- ΗΠΑ: Την απέλασαν στην Ονδούρα χωρίς το παιδί της και στην συνέχεια την κατηγορούν για την δολοφονία του

