Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και πιέζει τον Παναιτωλικό από το πρώτο λεπτό του αγώνα.
Στο ένατο λεπτό μάλιστα ο Ροντινέι έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Σιέλης προσπάθησε ν’ απομακρύνει με την μπάλα να βρίσκει το χέρι του κι εν συνεχεία να καταλήσει στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Τσάβες.
Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν χέρι αλλά ο διαιτητής, Βεργέτης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.