Ο Ολυμπιακός έκανε την μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού αποκτώντας τον Γουίλιαν και ο Βραζιλιάνος πέρασε στο ματς με τον Παναιτωλικό σαν αλλαγή, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την φανέλα των πειραιωτών.
Ο λατινοαμερικάνος άσος αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, όπως επίσης και ο Ολιβέιρα, ο οποίος μπήκε και αυτός σαν αλλαγή κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παραλαβή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο την Παρασκευή 02/01, ενόψει του Betsson Super Cup στην Κρήτη.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Άντονι Τζόσουα συγκρούστηκε με ακινητοποιημένο φορτηγό, ωστόσο οι αρχές διευκρίνισαν ότι ο 36χρονος πυγμάχος υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα και η υγεία του είναι καλή.
Ο Μικέλ Αρτέτα σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει το «Emirates να αποτελεί «φρούριο» και όποιος αντίπαλος της Άρσεναλ αγωνίζεται σε αυτό να περνάει δύσκολες στιγμές.