Ο Ολυμπιακός έχασε μια ακομα μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο ματς με τον Παναιτωλικό, με τον Ελ Κααμπί να πιάνει κεφαλιά στο 92′ και την μοπάλα να περνά λίγο άουτ.
Ο Μαροκινός φορ των πειραιωτών βρέθηκε σε πολύ καλή θέση στην περιοχή, ο Κάρμο έκανε την σέντρα, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον στράικερ της ομάδας του Πειραιά, καθώς έφυγε λίγο άουτ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.