Ολυμπιακός: «Έφυγαν» 29.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό
Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμα φορά τη στήριξή του.
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό (15/9, 18:30) για την 4η αγωνιστική της Super League.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανυπομονεί για το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου και ήδη περισσότεροι από 29.000 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί έχουν κλείσει θέση στο Γ. Καραϊσκάκης για τον κυριακάτικο αγώνα.
Οι φίλαθλοι του πειραϊκού συλλόγου θα γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο και θα στηρίξουν έμπρακτα για μια ακόμα φορά τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές του, με στόχο φυσικά το «4 στα 4» στο φετινό πρωτάθλημα.
Όσοι βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο αυριανό παιχνίδι, πάντως, θα πρέπει να μεταβούν από νωρίς στο γήπεδο, για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους.
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ο «πονοκέφαλος» του Τσάμπι Αλόνσο – Έχει… ξεμείνει από αμυντικούς ενόψει Αλαβές (pic)
- Πετρέλαιο θέρμανσης: «Τσίμπησε» η τιμή του – Οι 10 ακριβότεροι νομοί [πίνακας]
- Κέιτ Γουίνσλετ: «Φρίκη» τα φάρμακα αδυνατίσματος, οργή για Botox και fillers – «Γαμ@@@νο χάος. Ξέρουν τι βάζουν μέσα τους;»
- Φως στο Τούνελ: Στην κορυφή της τηλεθέασης
- Ο Ολυμπιακός στην «Αστάνα Αρένα» – Οι δοκιμές στο χορτάρι και το γκολ του Μεντιλίμπαρ (vids)
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση για τα 140 χρόνια του Ομίλου Ερετών

