Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Χωρισμός για το ζευγάρι μετά από 4 χρόνια σχέσης
Τι συνέβη στο ζευγάτι και έβαλε τέλος στη σχέση του;
Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη αποφάσισαν να διανύσουν πλέον χωριστούς δρόμους και να λήξουν τη σχέση τους, οι οποίοι διήρκησε 4 χρόνια.
Η τελευταία κοινή έξοδος του ζευγαριού ήταν στις 16 Αυγούστου στην Κύπρο, όπου ο τραγουδιστής είχε συναυλία και η Βαρβάρα Κίρκη τον είχε ακολουθήσει, όπως και στις περισσότερες εμφανίσεις του.
Ισχύουν οι τελευταίες φήμες για χωρισμό του ζευγαριού;
Σε επικοινωνία που είχε η Σάσα Σταμάτη από την εφημερίδα On Time με την πρώην σύντροφο του τραγουδιστή εκείνη είπε για τη φάσγ που βρίσκεται τώρα η σχέση τους και απάντησε αν ισχύει ο φημολογούμενος χωρισμός:
«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όντως, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Έχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα.
Η μόνη εκκρεμότητα που έχουμε είναι να έρθει να πάρει από το σπίτι τα προσωπικά του αντικείμενα, κάτι για το οποίο τον έχω ειδοποιήσει».
Η θέση του Θέμη Αδαμαντίδη
Ωστόσο, ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή του και ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του χειμώνα μετά από αυτές του καλοκαιριού.
- Ηλεκτρικά πατίνια: «Μπήκαν αδόμητα, μας αιφνιδίασαν» – Τι λένε οι ειδικοί για τους κινδύνους
- Το στέλεχος των Άνδεων του χανταϊού εντοπίστηκε σε δύο ανθρώπους που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- «Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σταύρος Τσώχος
- Κρήτη: «Η ζωή μου σταμάτησε στις 20-10-2023»- Τι ισχυρίστηκε ο 54χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Επιστρέφει στις 13 Μαΐου με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο
- Σαλαμίνα: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που παρέσυρε 12χρονη με περιπολικό
- Φουρνιέ: «Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή, ήρθε η στιγμή να πιούμε νερό»
- Οικοτροφείο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης: Πόρισμα κόλαφος – Πλημμελής φροντίδα ασθενών και «χέρι» στις συντάξεις τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442