Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και ο Αντώνης Τσαπατάκης με την ελληνική σημαία στο Stade de France (vid)
Η είσοδος της ελληνικής αποστολής με σημαιοφόρους την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και τον Αντώνη Τσαπατάκη, στην τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων.
Με την ελληνική σημαία, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και ο Αντώνης Τσαπατάκης, ως σημαιοφόροι της χώρας μας, έκαναν μια εντυπωσιακή είσοδο στο Stade de France, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Η Ελληνίδα κολυμβήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο, ενώ ο Τσαπατάκης, αναδείχθηκε «ασημένιος» Παραολυμπιονίκης στα 100μ. πρόσθιο.
Δείτε την είσοδο της Ελλάδας στο στάδιο:
- Μεγάλο σκάνδαλο στο τουρκικό ποδόσφαιρο: Προφυλακίστηκαν 20 ύποπτοι για παράνομο στοιχηματισμό, ανάμεσά τους και παίκτες
- Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποκάλυψε γιατί κυκλοφορεί συνεχώς με κρυμμένο το πρόσωπό του – «Εξαφανίσου όσο περισσότερο μπορείς»
- Μάτι και Μάνδρα: Συντάξεις 1.700 ευρώ -υπό όρους- για τους πληγέντες
- Χολαργός: Κυνική και προκλητική ομολογία του νεαρού για το καρτέρι στον 14χρονο – «Τρεις μαχαιριές του δώσαμε»
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός Κ19 για να προκριθεί στα νοκ-άουτ – Η βαθμολογία της League Phase του Youth League
- Κυβέρνηση σε πανικό



