
Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και ο Αντώνης Τσαπατάκης με την ελληνική σημαία στο Stade de France (vid)
Η είσοδος της ελληνικής αποστολής με σημαιοφόρους την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και τον Αντώνη Τσαπατάκη, στην τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων.
Με την ελληνική σημαία, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και ο Αντώνης Τσαπατάκης, ως σημαιοφόροι της χώρας μας, έκαναν μια εντυπωσιακή είσοδο στο Stade de France, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Η Ελληνίδα κολυμβήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο, ενώ ο Τσαπατάκης, αναδείχθηκε «ασημένιος» Παραολυμπιονίκης στα 100μ. πρόσθιο.
Δείτε την είσοδο της Ελλάδας στο στάδιο:
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός
- Γιορτή σήμερα 4 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



