Στον Παναθηναϊκό ανήκει εδώ και λίγα 24ωρα ο Αζεντίν Ουναχί, καθώς οι πράσινοι ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Μαροκινού άσου από την Μαρσέιγ για την επόμενη σεζόν.
Η συγκεκριμένη μεταγραφή βρέθηκε στο επίκεντρο της πασίγνωστης ισπανικής εφημερίδας «Μarca», η οποία έκανε μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν του 24χρονου μέσου, έχοντας ως βασική της στήλη τις δηλώσεις του τότε προπονητή της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε.
Ο Ισπανός προπονητής είχε εντυπωσιαστεί από την εμφάνιση του Ουναχί στο ματς της Ισπανίας με το Μαρόκο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.
Μεταξύ άλλων, στη «Μarca» υπάρχουν και ορισμένες δηλώσεις του Ουναχί, ο οποίος αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο του στη Μαρσέιγ, τον τραυματισμό και τη διαχείριση του, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν είχε δουλέψει όπως θα έπρεπε εκείνη την περίοδο με αποτέλεσμα να αναζητήσει μια ομάδα που θα τον εμπιστεύεται και θα τον κάνει να επικεντρωθεί ξανά στο ποδόσφαιρο.
«Η αγορά ήταν πολύ περίπλοκη για μένα. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά αυτή η κατάσταση με έκανε να ωριμάσω. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη όπως πριν», ανέφερε ο Ουναχί, και συνέχισε: «Είμαι ένας παίκτης που δουλεύω με την καρδιά μου. Πρέπει να νιώσω ότι με αγαπούν».
Tέλος έκανε την αυτοκριτική του, σημειώνοντας: «Η περασμένη σεζόν ήταν περίπλοκη για μένα: Είχα έναν τραυματισμό και κάποια προσωπικά προβλήματα εκτός ποδοσφαίρου που με επηρέασαν . Δεν δούλεψα αρκετά και το δέχομαι. Τώρα Έχω μια νέα νοοτροπία και χρειαζόμουν έναν σύλλογο που θα με βοηθήσει να επικεντρωθώ ξανά στο ποδόσφαιρο.».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,