
Επιμένουν οι Ιταλοί: «Νέες επαφές ΠΑΟΚ – Κάλιαρι για Βιετέσκα»
Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας βρίσκονται ΠΑΟΚ και Κάλιαρη για την μεταγραφή του 27χρονου αμυντικού, Ματέους Βιετέσκα, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.
Επιμένουν στη Ιταλία για ΠΑΟΚ και Ματέους Βιετέσκα. Συγκεκριμένα, ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για επαφές του Δικεφάλου του Βορρά με την Κάλιαρη για τον Πολωνό αμυντικό, που δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό των Ιταλών, Νταβίντε Νίκολα.
Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει πως ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να κάνει… κίνηση για τον 27χρονο αμυντικό ακόμη και την τελευταία στιγμή, υπενθυμίζοντας πως οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στη χώρα μας στις 11 Σεπτεμβρίου.
Όσα αναφέρει το δημοσίευμα της «Nuova Sardegna»:
«Ο ελληνικός σύλλογος συνεχίζει να αξιολογεί τον Πολωνό κεντρικό αμυντικό της Κάλιαρι Ματέους Βιετέσκα για την ενίσχυση της άμυνάς του, με την αγορά να κλείνει στις 11 του μήνα. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί το deal.
Οι Έλληνες συνεχίζουν να κυνηγούν τον Πολωνό αμυντικό, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν υπολογίζεται από τον Νταβίντε Νικόλα. Στο μεταξύ, ο Βιετέσκα βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Πολωνίας αυτές τις μέρες».
- Η Μαντόνα επιστρέφει στο Coachella 20 χρόνια μετά: Εμφάνιση- έκπληξη με Σαμπρίνα Κάρπεντερ
- Βουλγαρία: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές
- Πώς οι Simpsons εξελίχθηκαν σε τηλεοπτικό φαινόμενο που διαμόρφωσε την παγκόσμια κουλτούρα και οικονομία
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ – «Τελικός» παραμονής στη Γλυφάδα
- Athens Throws Open Its Doors on World Heritage Day
- Ψηφιακό δελτίο αποστολής: Πότε απαιτείται η έκδοσή του – Οδηγός για επιχειρήσεις και επαγγελματίες


