Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τσαπατάκης σημαιοφόρος στην τελετή λήξης
Ο Αντώνης Τσαπατάκης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην αυριανή (8/9) τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή γνωστοποίησε σήμερα (7/9) ότι ο Αντώνης Τσαπατάκης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην αυριανή (8/9) τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».
Ο 36χρονος κολυμβητής κατέκτησε στη γαλλική πρωτεύουσα το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα πρόσθιο της κατηγορίας SB4.
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής:
«Ο αργυρός Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Λήξης των 17ων Παραολυμπιακών Αγώνων.
Η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Σταντ Ντε Φρανς και μετά από απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την ελληνική σημαία θα κρατήσει ο Αντώνης Τσαπατάκης. Να σημειωθεί ότι η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή, στην Τελετή Λήξης ζητά έναν και όχι δύο σημαιοφόρους.
Ο Αντώνης Τσαπατάκης αγωνίστηκε στο Παρίσι 4η φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο SB4».
- «Καρφιά» Καραμανλή: Όσο η αγροτική πολιτική εξαντλείται σε εξαγγελίες αποσπασματικών μέτρων η κρίση θα ανακυκλώνεται
- Μύκονος Betsson: Ανακοίνωσε τον Μοχάβι Κινγκ
- Η Νύφη! – Mια ταινία Φρανκενστάιν αλά Μπόνι και Κλάιντ που ισοδυναμεί με καθαρή τρέλα
- Αίγινα: Συνελήφθη 30χρονος που έκανε σούζες και κόντρες – Αναρτούσε τα «κατορθώματά» του στα social media
- Η Τουρκία στέλνει F16 στα κατεχόμενα της Κύπρου σύμφωνα με τουρκοκυπριακά ΜΜΕ
- Ναρκωτικά, όπλα, κλοπές – 15 φορές είχε συλληφθεί ο 48χρονος που απειλούσε με χειροβομβίδες έξω από τη ΓΑΔΑ

