Αφρική:17 μαθητές νεκροί εξαιτίας φωτιάς σε σχολείο που ξέσπασε στην Κένυα
Οι 17 μαθητές κάηκαν σε τέτοιο βαθμό σε σημείο που είναι αδύνατη η αναγνώριση των πτωμάτων,
Απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Κένυα όπου 17 μαθητές έχασαν τη ζωή τους μετά από φωτιά σε σχολείο, .
Δεκαέξι μαθητές έγιναν παρανάλωμα του πυρός σε πυρκαγιά σε σχολείο στην κεντρική Κένυα, σε σημείο που είναι αδύνατη η αναγνώριση των πτωμάτων, μετέδωσε σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός Citizen Television.
Τραυματίστηκαν άλλοι 14 μαθητές
Η πυρκαγιά στο σχολείο Hillside Endarasha Academy στην πόλη Νιέρι προκάλεσε επίσης τον τραυματισμό 14 μαθητών, πρόσθεσε ο σταθμός.
«Έχουμε χάσει 17 μαθητές στο περιστατικό της πυρκαγιάς, ενώ 14 έχουν τραυματιστεί…», δήλωσε η η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ρεσίλα Ονιάνγκο, τηλεφωνικά στο Ρόιτερς.
«Η ομάδα μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον τόπο του συμβάντος», είπε.
Οι αρχές θα δώσουν λεπτομέρειες αργότερα.
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- Η διατροφή που κρατά το κουνέλι σας υγιές, δραστήριο και χαρούμενο
- Οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 – Ποιοι κυριαρχούν, ποιοι υποχωρούν και πού βρίσκεται η Αθήνα
- Θεσσαλονίκη: Τρόμος σε πτήση – Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης
- Λάσπη στον ανεμιστήρα από Π.Μαρινάκη κατά Τσίπρα – Καμία απάντηση στο «κατηγορώ» του προέδρου της ΕΛΑΣ κατά κυβέρνησης
- Άννα Μαρία Ηλιάδου: Το εντυπωσιακό μοντέλο του GNTM 2 στη Μύκονο
- Παραιτήθηκε από γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Καλαματιανός – «Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα»
- «Προτάσεις και από την Ελλάδα για τον Τζόουνς-Γκαρσία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442