Κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ο 60χρονος ανέκτησε τις αισθήσεις του και επικοινωνούσε κανονικά με το περιβάλλον
Ο άτυχος άνδρας προσγειώθηκε μάλιστα σε τσιμεντένια επιφάνεια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, κάτι που ανησύχησε ιδιαιτέρως τους συγγενείς του που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο της πτώσης και τον αντίκρυσαν σε αυτή την κατάσταση.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν από το ρέμα, αν και χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 60χρονο άνδρα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Ευτυχώς, κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ο τραυματίας ανέκτησε τις αισθήσεις του και επικοινωνούσε κανονικά με το περιβάλλον.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).