Ζάκυνθος: Άγριο bullying σε 14χρονο από τρεις ανήλικους – Σε βίντεο τα «βασανιστήρια» που του έκαναν
Για εκφοβισμό, βίας και ληστείας κατά συναυτουργία κατηγορούνται οι τρεις δράστες - Συνελήφθησαν και οι γονείς τους
Μια πρωτοφανής υπόθεση εκφοβισμού ανηλίκου, συνοδευόμενου από ληστεία βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα στα χέρια της δικαιοσύνης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, προσήλθε σήμερα στην Ασφάλεια Ζακύνθου, ένας 14χρονος ανήλικος, μόνιμος κάτοικος Ζακύνθου, συνοδευόμενος από τον πατέρα του και κατέθεσαν στοιχεία κατά τριών ανηλίκων.
Βίντεο με τις αποτρόπαιες πράξεις
Πρόκειται για παιδιά ηλικίας 14, 14 και 13 ετών που κατηγορούνται για τη διάπραξη των κακουργηματικών αδικημάτων του εκφοβισμού, της βίας και της ληστείας κατά συναυτουργία.
Το παιδί θύμα του άγριου εκφοβισμού προσκόμισε βίντεο μέσα από το οποίο έχουν καταγραφεί οι αποτρόπαιες πράξεις των τριών ανηλίκων.
Μετά την κατάθεση των στοιχείων η Ασφάλεια συνέλαβε τους γονείς των τριών δραστών, με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων και όλοι μαζί αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα να απολογηθούν.
- Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές από τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Marfin: «Δεν υπάρχει ταυτοποίηση προσώπων, αλλά κινητών αντικειμένων», λένε οι συνήγοροι υπεράσπισης
- Βασίλης Κικίλιας: «Για εμάς η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα – Πληρότητες έως και 100%»
- «Οι 12 Ένορκοι»: Για 12η χρονιά στο θέατρο Αλκμήνη
- «Πατριωτική» βενζίνη – Ο Τραμπ, το Ιράν και το μυστήριο του Freedom Fuel Network
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής
- Άσκηση: Γιατί αργούμε να δούμε αλλαγές;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442