Βόλος – ΟΦΗ 1-3: «Καθάρισαν» οι… νέοι!
Με τρία γκολ από καλοκαιρινά του μεταγραφικά αποκτήματα (Φούντας, Σενγκέλια και Γιουνγκ), ο ΟΦΗ «πάτησε» με 3-1 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.
Σούπερ ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό! Με τους Φούντα, Σενγκέλια να σκοράρουν στο ντεμπούτο τους και τον Γιουνγκ, που επίσης αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι να βάζει την υπογραφή του, οι Κρητικοί επικράτησαν με 3-1 του Βόλου για την τρίτη αγωνιστική της Super League και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.
Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στο ματς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Σκόρερ ο Φούντας που «άνοιξε λογαριασμό» στο 11ο λεπτό με σουτ μετά από πάσα του Μπαΐνοβιτς. Φούντας και Νους είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές μέχρι την ανάπαυλα και στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ «καθάρισε» το ματς.
Από ασίστ του Χατζηθεοδωρίδη στο 50′ ο Σενγκέλια έκανε το 2-0 και δέκα λεπτά μετά ο Γιουνγκ βρήκε και αυτός τον δρόμο προς τα δίχτυα μετά από ασίστ του Νους και ιδανικό τελείωμα με πανέμορφο σουτ. Οκτώ λεπτά πριν το 90′ ο Μεντιέτα, ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ωραίο σουτ νίκησε τον Χριστογεώργο για να «γράψει» το τελικό 3-1.
Οι συνθέσεις:
Βόλος (Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Μύγας (58′ Ταχάτος), Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορρέα (77′ Κόντε), Φερράρι, Κόμπα (67′ Ασεχνούν), Γκλάβτσιτς, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες (5’6 Ντε Καμπς), Κόσζτα (46′ Μεντιέτα)
ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες (81′ Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (53′ Γκαγέγος), Μπαΐνοβιτς, Φούντας (61′ Καραχάλιος), Σενγκέλια (81′ Θεοδοσουλάκης), Νους (80′ Ριέρα), Γιουνγκ
- Έντονη κριτική στη Βραζιλία για τον αποκλεισμό από τη Νορβηγία: «Συντριβή από τον Χάαλαντ – Μια παθητική Σελεσάο»
- Μεξικό – Αγγλία: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και 2-1 τα «Τρία Λιοντάρια» στο πρώτο ημίχρονο (vids)
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
- LIVE: Μεξικό – Αγγλία
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442