Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός βρέθηκε για τελευταία φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία και ετοιμάζεται να ταξιδέψει άμεσα στη Γερμανία για να ενσωματωθεί με τους «λύκους».
Ο ΠΑΟΚ μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο, είπε το δικό του «αντίο» στον Έλληνα στόπερ, γράφοντας: «Ήρθε ως παιδί, έγινε άντρας, φεύγει πρωταθλητής! 73 ματς, 9 γκολ, 4 ασίστ, πρωταθλητής Ελλάδας 2023/24! Σε ευχαριστούμε».
Στη Θεσσαλονίκη είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής (30/08) ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ο οποίος αφίχθη στη συμπρωτεύουσα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος κεντρικός χαφ «προσγειώθηκε» λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου τον περίμεναν οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά». Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Εφόσον όλα πάνε καλά, ο 30χρονος πολύπειρος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια, με απολαβές 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, αποτελώντας το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και όγδοο συνολικά στην καλοκαιρινή περίοδο.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.