Στην προπόνηση της Παρασκευής όσοι έπαιξαν βασικοί με τους Γάλλους έκανα αποθεραπεία, ενώ ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε τους Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και Τζορτζ Μπάλντοκ να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα.
Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στη Λανς έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Γερεμέγεφ, Μπάλντοκ».
Η κλήρωση του Τριφυλλιού στο Europa Conference League:
Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τις: Τσέλσι (εντός), Τζουργκάρντεν (εκτός), Ελσίνκι (εντός), Νιου Σεντς (εκτός), Μπόρατς (εκτός), Ντινάμο Μινσκ (εντός) στο League Phase του Europa Conference League. Το αναλυτικό πρόγραμμα και η σειρά των αγώνων θα γίνουν γνωστά αύριο, παρόλα αυτά οι ημερομηνίες των αγωνιστικών έχουν ήδη γνωστοποιηθεί.
Αναλυτικά:
1η αγωνιστική: 3 Οκτωβρίου 2024 2η αγωνιστική: 24 Οκτωβρίου 2024 3η αγωνιστική: 7 Νοεμβρίου 2024 4η αγωνιστική: 28 Νοεμβρίου 2024 5η αγωνιστική: 12 Δεκεμβρίου 2024 6η αγωνιστική: 19 Δεκεμβρίου 2024
LIVE: Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Ο ΟΦΗ δεν ξεχνά τον μεγάλο Ευγένιο Γκέραρντ καθώς είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του. Είχε πάρει Κύπελλο και το 1987 με τον Ολλανδό στον πάγκο του.