
Ζεράρ Πικέ: Οι ρομαντικές διακοπές στην Ελλάδα με την 25χρονη σύντροφό του
Η Κλάρα Κία αποτέλεσε τον λόγο που χώρισαν ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια.
Ο Ζεράρ Πικέ και η Κλάρα Κία είναι μαζί μετά τον χωρισμό του ποδοσφαιριστή από τη Σακίρα. Από τότε το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα μοιράστηκε μερικά σπάνια στιγμιότυπα στον λογαριασμό του στο Instagram.
Ρομαντικές διακοπές στο Πόρτο Χέλι
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα La Vanguardia το ζευγάρι έμεινε σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο στην ανατολική ακτή της Πελοποννήσου, κοντά στο Πόρτο Χέλι. Στις φωτογραφίες που ανάρτησε δείχνει στη μία την τεράστια πισίνα και μια άλλη πολύ ρομαντική με δύο ποτήρια κρασί με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Το ζευγάρι κάνει συχνά σε διάφορα σημεία του πλανήτη.
Μιλώντας στην El Pais, ο Ζεράρ Πικέ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος Υπήρξαν πολλές αλλαγές στη ζωή μου και κατάφερα να μείνω ευτυχισμένος… Οι άνθρωποι για τους οποίους ανησυχώ είναι αυτοί που αγαπώ και με γνωρίζουν».
Ο χωρισμός Σακίρα – Πικέ
«Τηρούν επιμελώς τους όρους της συμφωνίας χωρισμού τους. Οι διαφωνίες και οι επιπλοκές δεν υπάρχουν πλέον στην εικόνα», επιβεβαιώνει μια στενή πηγή της Κολομβιανής τραγουδίστριας, ενώ ο στενός κύκλος του Πικέ σημείωσε: «Δεν υπάρχουν καθόλου προβλήματα».
- Βολιβία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου – Νεογέννητο ανάμεσα στα θύματα
- Λίβανος: Ο Τραμπ παρότρυνε τον Νετανιάχου να διατάσσει μόνο «χειρουργικά» πλήγματα
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία

