Καυστικό σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη για το ΕΣΥ με αφορμή τον σάλο για την «Ψίμυθο»
Ο ΣΥΡΙΖΑ στηλιτεύει το... «ποτέ γιατροί τις Κυριακές» του Α. Γεωργιάδη, με αφορμή τον χαμό στο διαδίκτυο για το... ανύπαρκτο ελληνικό νησί «Ψίμυθος»
Καυστικό σχόλιο για την κατάσταση του ΕΣΥ, από τον ΣΥΡΙΖΑ, με βολές κατά του αρμόδιου υπουργού Α. Γεωργιάδη και αφορμή τον χαμό στο διαδίκτυο για την «Ψίμυθο», ένα… νησί που αν και είναι γέννημα φαντασίας, έχει γίνει viral.
Για το «νησί» αυτό υπήρξαν πολλές αναρτήσεις, μεταξύ άλλων πως «παραιτήθηκε ο τελευταίος αγροτικός ιατρός» χρεώνοντας στο «ΕΣΥ του Άδωνι» την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος Υγείας.
«Ο Άδωνις Γεωργιάδης σπάνια συναντάται με την αλήθεια κι όταν το κάνει οφείλουμε να του το αναγνωρίζουμε. Πράγματι λοιπόν η Ψίμυθος δεν υπάρχει», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Κάτι που εξόργισε τον αρμόδιο υπουργό, ο οποίος σε ανάρτησή του ανέφερε ότι «το «νησί» που υποτίθεται καταρρέει υγειονομικά απλά δεν υπάρχει! Δεν υπάρχει καθόλου είναι ένα φανταστικό νησί».
Το καυστικό σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ
Απαντώντας, ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει καυστικά: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης σπάνια συναντάται με την αλήθεια κι όταν το κάνει οφείλουμε να του το αναγνωρίζουμε. Πράγματι λοιπόν η Ψίμυθος δεν υπάρχει.
Αν υπήρχε, σίγουρα θα είχε φροντίσει ο Υπουργός να έχει αγροτικό ιατρό.
Που ίσως τα Σαββατοκύριακα να έκανε διακοπές στη μαγευτική … Ψίθυμο, γιατί «ποτέ δεν είχαμε γιατρούς στο ΕΣΥ τις Κυριακές»».
Η ανάρτηση Γεωργιάδη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης που βρίσκεται διαρκώς αντιμέτωπος με σφοδρές διαμαρτυρίες για την κατάσταση διάλυσης που παρουσιάζει το ΕΣΥ, στην ανάρτησή του, με την οποία ανέφερε ότι η Ψίμυθος δεν υπάρχει, έδραξε την ευκαιρία να επαναλάβει τα περί «ψευδούς εικόνας κατάρρευσης του ΕΣΥ» και έκανε λόγο για «τρολ της Αντιπολιτεύσεως».
Με την πραγματικότητα να τον διαψεύδει ανέφερε δε ότι «τα ίδια προβλήματα με εμάς έχουν και οι υπόλοιποι και εμείς είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση από πολλούς άλλους».
Σας έχω πει ότι τα τρολ της Αντιπολιτεύσεως επενδύουν σε μία ψευδή εικόνα κατάρρευσης του ΕΣΥ. Το ΕΣΥ έχει προβλήματα, πάντα είχε και πάντα θα έχει, αλλά τώρα είμαστε σε όλα τα επίπεδα καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια. Όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό ξέρουν ότι η εξιδανικευμένη… pic.twitter.com/7GtYdYVueA
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 25, 2024
- Υπάρχουν και κερδισμένοι στον πόλεμο στο Ιράν: Εταιρείες και τράπεζες είδαν την κρίση ως ευκαιρία
- «Chios Pass 2026» – «Kythira Pass 2026»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
- Εν αναμονή της απάντησης του Ιράν οι ΗΠΑ – Πάνω από 30 νεκροί στον Λίβανο και ισραηλινές επιδρομές στη Δ. Όχθη
- Σκάνδαλο κατασκοπείας στο αγγλικό ποδόσφαιρο, για… 200.000.000 λόγους!
- Από πότε οι ταπεινές σαρδέλες έγιναν talk of the town;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Βαλένθια: Οι πανηγυρισμοί στη «Roig Arena» μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (vid)
- Χανταϊός: Πόσα είδη υπάρχουν; Πώς μεταδίδεται – Όσα πρέπει να ξέρετε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)
































































![Μελανσόν εναντίον ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ταϊβάν και Ισραήλ στην ίδια συνέντευξη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/X7BISL4J2FPWXNFMRYL5SQBVHQ-1-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442