
Φωτιά στο όρος Παγγαίο για πέμπτη μέρα – Επιχειρούν εναέρια
Η πυρκαγιά στο Παγγαίο ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Αυγό, που αποτελεί εξαιρετικά δύσβατο σημείο
Για πέμπτη μέρα συνεχίζει να καίει η φωτιά στην κορυφογραμμή του όρους Παγγαίου, στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας.
Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Αυγό, που αποτελεί εξαιρετικά δύσβατο σημείο. Ειδικότερα, όπως μετέδωσαν χθες τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα δύσβατα μονοπάτια στη Μεσορόπη δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών
Οκτώ αεροσκάφη στη μάχη της πυρόσβεσης
Εκτός από τις επίγειες δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή, στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν με το πρώτο φως του ήλιου τέσσερα αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.
Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο, που μίλησε στο kavalanews.gr, η κατάσταση είναι καλύτερη, όμως η φωτιά δεν έχει ελεγχθεί.
Όπως αναφέρει η Διασωστική Ομάδα Καβάλας, «παρά την αμυδρή αισιοδοξία για την εξέλιξη της φωτιάς, το μέτωπο εκτείνεται σε μια μια ακτίνα χιλιομέτρων, με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές να έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο έργο, ακόμη και αν ελεγχθεί η πυρκαγιά και αυτό δεν είναι άλλο από τη «μάχη» με τις αναζωπυρώσεις».
- Tιάγκο Πιτάρτς: Το παιδί που έφερε ξανά τη «La Fabrica» στο κέντρο της Ρεάλ (vids)
- Χρύσα Ρώπα: «Δεν φοβήθηκα εάν με μηνύσουν» – Τι είπε για την εμφάνισή της στον Λαζόπουλο
- Ευρώπη: Εργατικό δυναμικό «γερασμένο», μεγαλύτερη συμμετοχή γυναικών και περισσότερο άγχος
- Δύο συλλήψεις για κοκαΐνη στην Ρόδο, βρέθηκαν ζυγαριές και 4.265 ευρώ
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ
- Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη – Ποιος ο λόγος


