
A Bola: «Δεν τα παρατάει η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη»
Σύμφωνα με την «A Bola» η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν δείχνει διατεθειμένη να παραδώσει τα «όπλα» στην υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη.
Δεν έχει τέλος το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού με τον Φώτη Ιωαννίδη και τη Σπόρτινγκ.
Το «Λιοντάρια» είναι αποφασισμένα να παλέψουν μέχρι την τελευταία στιγμή και τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου που στην Πορτογαλία ολοκληρώνεται στις 2 Σεπτεμβρίου, για να καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Έλληνα επιθετικό.
Νέο δημοσίευμα της «A Bola» αναφέρει ότι οι μάνατζερ του 24χρονου φορ προσπαθούν να πείσουν τον Παναθηναϊκό να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Υπενθυμίζεται πάντως πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει εδώ και μέρες πως ο Ιωαννίδης δεν πωλείται, με το «τριφύλλι» να έχει απορρίψει ήδη τρεις προτάσεις της Σπόρτινγκ μέσα στο καλοκαίρι.
Στο ρεπορτάζ των Πορτογάλων αναφέρεται ότι ο Έλληνας φορ έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, τονίζοντας πως ο λόγος είναι η διαχείριση, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Λανς.
Sporting: alta pressão por Ioannidis
Leia aqui: https://t.co/y1bKvLojRx#futebol #nacional #sporting #liga #fotisioannidis #panathinaikos #superleague
— A BOLA (@abolapt) August 25, 2024
- Με Χουάντσο και πέντε ΝΒΑers η Ισπανία κόντρα στην Ελλάδα
- Αγρίνιο: Συναγερμό για φωτιά – Σηκώθηκαν τέσσερα αεροσκάφη
- Δύο καλοκαιρινά gadget που μετατρέπουν την άνεση σε… προέκταση του χεριού μας
- Προβλέψεις-σοκ από την Παγκόσμια Τράπεζα για ανάπτυξη και πληθωρισμό
- ΠΑΣΟΚ για νόμο Πιερρακάκη: Εικονική μη κερδοσκοπία, εικονικές διαδικασίες, εικονικά πανεπιστήμια
- Η παγκόσμια πείνα μειώνεται, αλλά εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να υποφέρουν




