
Αμφιλοχία: 75χρονος κατέρρευσε ενώ χόρευε σε πανηγύρι – Κατέληξε πριν φτάσει στο κέντρο υγείας
Ο 75χρονος από τον Αετό Ξηρομέρου, κατέληξε λίγο πριν φτάσει στο Κέντρο Υγείας.
Θλίψη στο χωριό Ανοιξιάτικο της Αμφιλοχίας, όταν σε πανηγύρι του χωριού ένας 75χρονος άνδρας κατέρρευσε, ενώ χόρευε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-maistros.gr ήταν γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα, όταν ο 75χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και πριν καν προλάβει να αντιδράσει κανείς, κατέρρευσε στο έδαφος.
Μέσα σε λίγα λεπτά, οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο, και η αγωνία κορυφώθηκε.
Οι προσπάθειές τους ήταν άμεσες και συντονισμένες, καθώς ξεκίνησαν ΚΑΡΠΑ στον άτυχο άνδρα, και για μια στιγμή φάνηκε να υπάρχει ελπίδα, αφού η καρδιά του άρχισε ξανά να χτυπά.
Όμως, καθώς το ασθενοφόρο κατευθυνόταν προς το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, η κατάσταση του άνδρα επιδεινώθηκε.
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των διασωστών, ο 75χρονος από τον Αετό Ξηρομέρου, κατέληξε λίγο πριν φτάσει στο Κέντρο Υγείας.
- Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Ζούμπκοφ έως το 2030 (pic)
- Ο Τραμπ ανακοινώνει ξανά δασμούς σε 60 χώρες – Επικαλείται ως επιχείρημα την… καταναγκαστική εργασία
- Η AEGEAN επενδύει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον
- Γιάννης Παπαμιχαήλ: Πήρε εξιτήριο μετά από νοσηλεία 5 ημερών στο Ασκληπιείο της Βούλας
- Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]
- «MEGA News Επικαιρότητα» με τη Βελίκα Καραβάλτσιου και το Σαββατοκύριακο

