Κοϊτά: «Ένιωσα ότι με θέλουν πολύ στην ΑΕΚ, γι’ αυτό ήρθα»
Το δεύτερο μέρος από το «Q&A» με τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά δημοσίευσε η ΑΕΚ στον λογαριασμό της στο Tik Tok. Ο ακραίος επιθετικός της «Ένωσης» στο προηγούμενο βίντεο είχε εμφανιστεί βέβαιος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του, αποκάλυψε γιατί επέλεξε την ΑΕΚ ενώ απάντησε για το αν είναι εκείνος πιο γρήγορος ή ο Λιβάι Γκαρσία.
Αναλυτικά:
Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; Παίζω με τα παιδιά μου.
Γιατί διάλεξες την ΑΕΚ: Γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα, ένιωσα ότι με θέλουν πολύ πριν υπογράψω, ο πρόεδρος και ο προπονητής με ήθελαν εδώ, γι’ αυτό ήρθα στην ΑΕΚ.
Είσαι πιο γρήγορος από τον Λιβάι Γκαρσία; Φυσικά είμαι πιο γρήγορος (γέλια)! Όχι πιστεύω ότι ο Λιβάι είναι πιο γρήγορος αλλά ίσως σε 2 μήνες αυτό αλλάξει.
Πότε ήταν η πρώτη φορά που είδες αγώνα της ΑΕΚ; Εναντίον της Αντβέρπ, στα προκριματικά του CL.
Hat trick ή last minute goal; Hat trick αλλά εξαρτάται αν ειναι να κερδίσεις με 3-2 ή 2-1 τότε last minute goal.
Αγαπημένο video games; Δεν παίζω πολύ, αλλά αν είμαι με φίλους, FIFA.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.