
Πιερία: Εκτροχιάστηκε τρενάκι σε λούνα παρκ – Τραυματίστηκε 6χρονος
Παραλίγο τραγωδία σε λούνα παρκ, αυτή τη φορά στην Πιερία.
Ένα υποτίθεται αθώο παιχνίδι χαράς σε λούνα παρκ της Πιερίας έγινε σε λίγα δευτερόλεπτα… τρενάκι τρόμου για την οικογένεια που είχε πάει στο πάρκο για να διασκεδάσει.
Τρενάκι στο οποίο επέβαινε 6χρονο αγόρι άρχισε να βγάζει σπίθες, το βαγόνι με το παιδί εκτροχιάστηκε και ο μικρός γλίτωσε τα χειρότερα, γιατί κατάφερε να… κρατηθεί.
«Στις 12/8 το βράδυ, είχαμε πάει στο λούνα παρκ με την οικογένειά μου και ο μεσαίος μου γιος, 6 ετών, μου ζήτησε να ανέβει στο τρενάκι. Όταν τον ανέβασε ο σύζυγός μου, πήγε να του βάλει τη ζώνη αλλά ο χειριστής του είπε δε χρειάζεται. Και μετά από λίγες περιστροφές που έκανε το τρενάκι ακινητοποιήθηκε. Ήρθε σε λίγο ο χειριστής, το έθεσε σε λειτουργία και ξεκίνησε το βαγόνι που ήταν ο γιος μου να βγάζει σπίθες από τις ρόδες κάτω…», λέει η μητέρα του 6χρονου.
«Χτύπησε στο χέρι ο γιος μου»
«Διένυσε λίγα μέτρα και εκτροχιάστηκε μόνο το βαγόνι του γιου μου. Έπεσε προς τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, τα παρέσυρε και εκείνα και γύρισε στο πλάι και προς τα κάτω το βαγόνι. Το παιδί μου είναι μικρό. Ευτυχώς κρατήθηκε μόνος του από το σίδερο και δεν έφυγε από το τρενάκι. Θα μπορούσε να είχε φύγει και να είχε χτυπήσει το κεφάλι του στο έδαφος. Χτύπησε λίγο το χεράκι του».
Ο μπαμπάς του αγοριού που τραβούσε το βίντεο έκλεισε αμέσως το κινητό όταν είδε το βαγόνι να εκτροχιάζεται, με την μητέρα να παθαίνει σοκ.
Σε αντίθεση, πάντως, με την τραγωδία της Χαλκιδικής -όπου ο χειριστής του παιχνιδιού το έβαλε στα πόδια-, εδώ όπως λένε οι γονείς του 6χρονου, ο άνθρωπος που έλεγχε το τρενάκι έσπευσε να βοηθήσει αμέσως τον μικρό μαθητή.
- Αδημοσίευτα σκίτσα του «Γουίνι το Αρκουδάκι» αποκαλύπτουν πώς γεννήθηκε ο ήρωας
- Παρίσι: Συμβολικός ο χαρακτήρας της διεθνούς διάσκεψης για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- H ωκεάνια κυκλοφορία στον Ατλαντικό «οδεύει προς κατάρρευση» – Απειλή για το κλίμα της Ευρώπης
- Πετράλωνα: Χειροπέδες σε 27χρονο που παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα με «βούτυρο» κάνναβης και ροζ κοκαΐνη
- Βαριά τιμωρία στον Ταϊρίκ Τζόουνς για τη χειρονομία στο ΟΑΚΑ (pic)
- Λονδίνο: Ύποπτο περιστατικό κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ ερευνά η αστυνομία




