Ολική ανανέωση στον θεσμό του Champions League αποφάσισε να κάνει η UEFA, με την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να αλλάζει και τον ύμνο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης
Αναμένεται η αντίδραση των φίλων του ποδοσφαίρου για την αλλαγή
Η UEFA αποφάσισε να αλλάξει… τα πάντα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και φαίνεται ότι αυτές οι αλλαγές αφορούν και τον περίφημο ύμνο, την σύνθεση που ακούγεται κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πριν από κάθε παιχνίδι.
Η νέα έκδοση του ύμνου του Champions League δόθηκε στην δημοσιότητα και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με τις περισσότερες να είναι αρνητικές καθώς αρκετοί χρήστες στα social media υποστηρίζουν ότι μοιάζει με… πειρατική version.
Στην ουσία, βέβαια, πρόκειται για μια… ανανέωση του γνωστού ύμνου και όχι για κάτι εντελώς διαφορετικό.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.