
Χάος στο Copa Libertadores: Ξύλο και δακρυγόνα στο Ατλέτικο Μινέιρο – Σαν Λορέντσο
Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση του Copa Libertadores ανάμεσα στην Ατλέτικο Μινέιρο και τη Σαν Λορέντσο, με την αστυνομία να προχωρεί σε ρίψη χημικών.
Η μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της Ατλέτικο Μινέιρο και της Σαν Λορέντσο για τη φάση των «16» του Copa Libertadores, στιγματίστηκε από τα μεγάλης έντασης επεισόδια μεταξύ των οπαδών των φιλοξενούμενων και της Aστυνομίας.
Η βραζιλιάνικη Αστυνομία χρησιμοποίησε ακόμη και πλαστικές σφαίρες
Οι Αργεντινοί οπαδοί έκαναν το ταξίδι στη Βραζιλία για να υποστηρίξουν την ομάδας τους κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο και βίωσαν στιγμές τρόμου.
Τα πράγματα ισορροπούσαν σε τεντωμένο σχοινί και πριν από την έναρξη την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς οι Βραζιλιάνοι οπαδοί υποδέχτηκαν τους Αργεντινούς με διάφορα πανό. «Αργεντινοί ρατσιστές, π…νας γιοι», ανέφερε ένα εξ αυτών.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν προς την πλευρά των Αργεντινών οπαδών και επιτέθηκαν με ρίψη δακρυγόνων, συγκρούστηκαν σώμα με σώμα με τους Αργεντινούς χτυπώντας με γκλομπς, ενώ πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση με πλαστικές σφαίρες τραυματίζοντας με αυτόν τον τρόπο και έναν φίλαθλο.
Δείτε βίντεο:
INCIDENTES EN BRASIL ENTRE LOS HINCHAS DE SAN LORENZO Y LA POLICÍA
El partido de vuelta por los octavos de final de la #CopaLibertadores estuvo demorado. Otra vez en Brasil agrediendo a los argentinos. La historia de siempre. pic.twitter.com/LG7csR9qaU
— TyC Sports (@TyCSports) August 21, 2024
Imágenes del partido de #sanlorenzo vs #Mineiro por la #ConmebolLibertadores los policías como siempre golpeando a los hinchas argentinos.
Es indignante que siempre hagan lo mismo y la #conmebol no haga nada al respecto, después los racistas son los argentinos pic.twitter.com/vyiSixo2fb— DEPORFUT (@DEPORFUT_ok) August 21, 2024
- Απίθανος ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ: Οδηγάει… Mercedes του, μαύρο γυαλί και «τρελαίνει» τα social media (vid)
- Sugar: Ο πρώτος πιστοποιημένος σκύλος ειδοποίησης διαβήτη στην Ελλάδα
- Δένδιας: Σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, η ΕΕ οφείλει να είναι «ασπίδα» απέναντι σε κάθε απειλή κατά των κρατών-μελών της
- Τελευταίο σταθμός σήμερα η Θεσσαλονίκη πριν το Συνέδριο της ΝΔ – Ομιλίες Μητσοτάκη και Δένδια
- Μήνυμα Τασούλα για την Ημέρα της Ευρώπης: Η ΕΕ παραμένει κορυφαίο εγχείρημα ειρηνικής συνεργασίας και προόδου των λαών
- Ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Βαλένθια με στόχο κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ (vids)


