Σε κάθε πόλη, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε παρέα κρύβονται μυστικά! Στο καταιγιστικό δεύτερο τρέιλερ της νέας σειράς του MEGA, «Ταμπού», το αστυνομικό μυστήριο και το σασπένς κυριαρχούν.
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας παραγωγής του MEGA. Απαγορευμένοι έρωτες, ανομολόγητα πάθη και ένοχα μυστικά συνθέτουν το παζλ της σειράς «Ταμπού». Μια ξεχωριστή πρόταση μυθοπλασίας σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου που υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τη νέα σεζόν.
Το δεύτερο τρέιλερ συστήνει στον τηλεθεατή τους βασικούς πρωταγωνιστές της νέας σειράς του MEGA. Η πόλη των Ιωαννίνων συνθέτει τον πολύχρωμο, ατμοσφαιρικό καμβά πάνω στον οποίο θα ξεδιπλωθεί η ιστορία του «Ταμπού». Μια σειρά από φόνους έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά της λίμνης Παμβώτιδας, αλλά και τις ζωές της οικογένειας Καρτάλη.
Μπορεί ο παθιασμένος έρωτας να νικήσει τα κοινωνικά πρέπει; Μπορεί ένα αποκρουστικό έγκλημα του παρελθόντος να δικαιολογήσει μια δολοφονία; Πόσο καιρό θα μείνουν θαμμένες οι πιο σκοτεινές αμαρτίες των ηρώων; Στο «Ταμπού», ο τηλεθεατής καλείται να αναζητήσει την αλήθεια πίσω από τη συχνά παραπλανητική, πρώτη εικόνα των πραγμάτων.
Οι απαντήσεις θα αναδυθούν στην επιφάνεια στο νέο πρόγραμμα του MEGA!
Δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί το νέο τρέιλερ της σειράς «Ταμπού»:
https://www.youtube.com/watch?v=XT4Evrm710M
Πρωταγωνιστούν: Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής Στον ρόλο της Ελένης, η Μυρτώ Αλικάκη Μηνάς: ο Γιωργής Τσαμπουράκης Λευτέρης Ζαμπετάκης Στον ρόλο του Σταύρου, ο Χριστόδουλος Μαρτάς Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού Συμμετέχουν: Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζατριάν, Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα Στον ρόλο της Ματίνας, η Αθηνά Ροδίτου
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας