Πρεμιέρα στον «κόκκινο» Βόλο για τον Ολυμπιακό – Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ
Ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 20:00, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League και αναμένονται χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών στο Πανθεσσαλικό.
Η Super League ξεκινάει με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται στη μάχη το Σάββατο και να κοντράρεται με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (20:00).
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα, σε ένα ματς που θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους, καθώς έχουν πουληθεί χιλιάδες εισιτήρια στους οπαδούς των Πειραιωτών.
Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο ματς αμφότερων αντιπάλων για τη σεζόν 2024/25, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν προκριματικά στην Ευρώπη λόγω της εξασφαλισμένης θέσης στο league phase του Europa League μετά την κατάκτηση του περσινού Conference.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι πορεύονται δίχως τους Κόβατς, Ντε Καμπς, Τριανταφύλλου, Νταϊλάνι και Λυκουρίνο, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει στην αποστολή τους Ρέτσο, Γκαρθία, Παπακανέλλο και Μπότη.
Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως ο Βόλος δεν έχει νικήσει ποτέ τον Ολυμπιακό, που πάντως μετρά 9-3-0 ενάντια στον σύλλογο της Μαγνησίας, με τις δύο ισοπαλίες να έχουν καταγραφεί τις τελευταίες δύο σεζόν.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου