Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο Βόλος την προετοιμασία του για το αυριανό (17/8, 20:00) ματς με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Super League.
Ο Χοακίν Γκόμεζ δεν υπολογίζει για το ντεμπούτο του στις υπηρεσίες των Κόβατς, Ντε Καμπς που είναι τραυματίες, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι νεαροί Τριανταφύλλου, Νταϊλάνι, Λυκουρίνος.4
Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο προπονητής της Σενεγάλης Πάπε Τιαό, ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα του από το γήπεδο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, εξηγώντας όμως ότι το έκανε γιατί αισθάνθηκε αδικία.
Το Αμβούργο έκανε την έκπληξη νικώντας τη Βενέτσια και οι ελπίδες του Άρη Betsson για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup, αυξήθηκαν. Τα σενάρια πρόκρισης, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα.