Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Συνολικά 25 αλλοδαποί, ανάμεσά τους 7 γυναίκες και 3 ανήλικα, αποβιβάστηκαν στη Χίο από ένα ταχύπλοο κατά τη διάρκεια της νύχτας και μεταφέρθηκαν σε κλειστή δομή. Είχε προηγηθεί καταδίωξη του σκάφους από το Λιμενικό Σώμα του νησιού.
Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (14/8), ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή «Παντουκιός», βορειοανατολικά της Χίου, ένα ύποπτο ταχύπλοο σκάφος που κινούνταν προς τις ελληνικές ακτές.
Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το σκάφος δεν ακινητοποιήθηκε, ενώ στη συνέχεια προσαιγιαλώθηκε στη στεριά, όπου αποβιβάστηκαν οι αλλοδαποί επιβαίνοντες.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν από στελέχη της Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκαν στην ευρύτερη χερσαία περιοχή 25 αλλοδαποί (15 άντρες, 7 γυναίκες και 3 ανήλικα), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Χίου, ενώ ένας άνδρας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ταχύπλοο σκάφος.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου