
Φωτιά στην Αττική: «20 χρόνια δεν έχω δει κάτι τέτοιο», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α
«Πολλά σπίτια ήταν καμένα, προωθούσαμε να σώσουμε ότι μπορούμε», ανέφερε ο Γιώργος Ρουμελιώτης για τη φωτιά στην Αττική
Σε συνέντευξη του, ο Γιώργος Ρουμελιώτης εξηγεί όλα όσα βίωσε στην φωτιά στην Αττική, της οποίας το μέτωπο έφτασε μέχρι το Χαλάνδρι. Ο πρόεδρος ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α είπε «Ήμασταν όλη μέρα και το βράδυ χθες στο Πάτημα Χαλανδρίου και στην Αναπαύσεως.»
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA», ο πρόεδρος ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α, Γιώργος Ρουμελιώτης, συνέχισε λέγοντας: «Θα έλεγα πως εδώ και 20 χρόνια δεν έχω δει κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να το περιγράψω. Πολλά σπίτια ήταν καμένα, προσπαθούσαμε να σώσουμε ότι μπορούμε.»
«Δεν μπορεί σε κάθε σπίτι όμως να υπάρχει ένα πυροσβεστικό»
Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε πως «Σε ένα κοσμηματοπωλείο νόμιζα πως δεν θα έσβηνε ποτέ. Οι κάτοικοι δεν έφευγαν και είναι λογικό. Χάρηκα που είδα νέο κόσμο να βρίσκεται εκεί και να προσπαθεί να βοηθήσει με ό,τι μπορούσαν. Είναι λογικό σε μία τέτοια κατάσταση να χάθηκε λίγο ο συντονισμός.»
Ακόμη, ο πρόεδρος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α ανέφερε στις δηλώσεις του ότι «Δεν μπορεί σε κάθε σπίτι όμως να υπάρχει ένα πυροσβεστικό. Τα παιδιά τρέχουν όλες αυτές τις ημέρες. Δεν ήταν μία απλή καταστροφή, ήταν κάτι τρομερό. Δεν θα ήθελα να ξαναδώ κάτι τέτοιο. Δεν είναι τυχαίο ότι παίρνουν παντού φωτιές ταυτόχρονα, την ίδια εποχή. Υπήρχαν φωτιές παντού, και μέσα σε αστικό ιστό».
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις
- Το μέλλον του Βαλαντσιούνας στους Νάγκετς και το NBΑ και τα δεδομένα για Παναθηναϊκό
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ κατέλαβε 10 σκάφη ανοιχτά της Κύπρου – Χάθηκε η επικοινωνία με πολλά ακόμη
- Γιάννης και Μαράια παίζουν μποξ και… προειδοποιούν γαμπρούς και νύφες των παιδιών τους: «Ερχόμαστε για σας»
- Εβδομάδα εξελίξεων στη Βουλή: Την Τετάρτη στην επιτροπή Θεσμών οι Δεμίρης και Τζαβέλλας για τις υποκλοπές
- Κάννες: Ηχηρή απουσία της Μπάρμπρα Στρέιζαντ – Γιατί ακύρωσε την εμφάνισή της
- Ανδρουλάκης: Οκτώ δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος – Η κυβέρνηση ταυτίστηκε με τη λεηλασία των ξένων funds



