Επέστρεψε η ελληνική αποστολή από το Παρίσι – Αποθέωση για Κουρουγκλίεφ (pics)
Στην Ελλάδα επέστρεψε η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή με τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες του Παρισιού να αποθεώνονται.
Στην Ελλάδα και το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» επέστρεψε την Δευτέρα (12/8) η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή, με τους αθλητές της χώρας μας να τους υποδέχονται θερμά φίλοι και συγγενείς, χωρίς ωστόσο τις συνηθισμένες εκδηλώσεις τιμής, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που μαίνονται στη χώρα μας.
Από τις στιγμές της υποδοχής που ξεχώρισαν, είναι η αποθέωση στον χάλκινο ολυμπιονίκη στην πάλη, Νταουρέν Κουρουγκλίεφ.
Φίλοι του 32χρονου πρωταθλητή τον σήκωσαν στα χέρια κατά την άφιξή του, με τον ίδιο να φορά το μετάλλιο που κατέκτησε στο Παρίσι και στη συνέχεια τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία. Ο φωτογραφικός φακός, αποθανάτησε τα χαμόγελα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, της Κατερίνας Στεφανίδη και του χάλκινου ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλή, μεταξύ άλλων.
Δείτε εικόνες από την άφιξη της αποστολής:

- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442