Κεντζιόρα: «Πανέτοιμοι για την Μάλμε – Χαίρομαι που ο κόσμος αναγνωρίζει τη δουλειά μου»
Ο Τόμας Κεντζιόρα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε αναφέρθηκε στα πράγματα που θα πρέπει να κάνει η ομάδα του, ώστε να περάσει.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μάλμε (13/8, 20:30, NOVASPORTS PRIME) στη ρεβάνς του 2-2 στην Σουηδία, με στόχο την πρόκριση στα playoffs του Champions League.
Ο Κεντζιόρα εκπροσώπησε τους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά και μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τι χρειάζεται η ομάδα του, ώστε να πραγματοποιήσει τον στόχο της.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να περάσουμε την Μάλμε, ώστε να καταφέρουμε να παλέψουμε για μπούμε στο League Phase του Champions League» δήλωσε αρχικά.
Για τα εύκολα λάθη στην άμυνα: «Πολλές φορές ακόμη κι αν έχεις την ίδια ομάδα, είναι νέα χρόνια, συμβαίνει. Είναι και αρχή της σεζόν. Ελπίζω από αύριο να βελτιωνόμαστε».
Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει κάτι διαφορετικό ανασταλτικά: «Πρέπει να βελτιωνόμαστε, γιατί δεχθήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Ελπίζω να το δείξουμε αύριο. Νιώθω καλά, προπονούμαι με την ομάδα περίπου ένα μήνα, ήμουν και είμαι έτοιμος».
Για το πώς ηχεί στα αυτιά του η αναγνώρισή του: «Κάνω τη δουλειά μου, προπονούμαι σκληρά, για να αποδίδω στα παιχνίδια. Χαίρομαι που νιώθουν έτσι οι οπαδοί, σημαίνει ότι κάνω καλά την δουλειά μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι».
Η παγκόσμια ομοσπονδία είχε τιμή ζήτησης 300 εκατ. δολάρια αλλά έκλεισε συμφωνία στα 60 εκατ. δολάρια, ενώ δεν βρίσκει αγοραστή στην Ινδία, όπου κι εκεί δεν εισπράξει το ποσό ζήτησης
LIVE: Άρσεναλ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Μπέρνλι για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.