
Δεν έχουν αντίπαλο οι ΗΠΑ – 8ο συνεχόμενο χρυσό για τις Αμερικανίδες (66-67, vid)
Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ πήρε το θρίλερ απέναντι στη Γαλλία τον τελικό με 67-66 και πανηγύρισε το 8ο σερί χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Σιγά μη το έχαναν! Η εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών των ΗΠΑ νίκησε τη Γαλλία με 67-66 στον μεγάλο τελικό και έφτασε σε μία ακόμα κορυφή.
Οι Αμερικανίδες κατέκτησαν για όγδοη συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και απέδειξαν ξανά πως είναι η κορυφαία ομάδα στον πλανήτη. Κορυφαία για τις θριαμβεύτριες η Γουίλσον με 21 πόντους και 13 ριμπάουντ, με την Κούπερ με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ και την Κλουμ με 12 πόντους και 4 ασίστ να ακολουθούν.
Για τις οικοδέσποινες η Γκάμπι Ουίλιαμς έκανε ότι μπορούσε με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ.
Οι νικήτριες δεν μπόρεσαν ποτέ να ξεφύγουν στο σκορ με τη Γαλλία να το παλέυει με όλες τις δυνάμεις της μέχρι το τέλος. Οι Αμερικανίδες πανηγύρισαν ξανά, αφού ήταν ψύχραιμες στις βολές και η Γκάμπι Γουίλιαμς πατούσε στο σουτ που επιχείρησε για το 66-67.
Τα δεκάλεπτα: 9-15, 25-25, 43-45, 66-67
Δείτε τα highlights
- Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Πόσες πιθανότητες έχει να υπερασπιστεί τον τίτλο της η Αργεντινή
- Eva Douzinas, CEO of the Rauch Foundation, On Open Pen Fish Farming In Greece
- Οι «παππούδες» που λήστεψαν την Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι γίνονται σειρά
- Κεφαλονιά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο για την υπόθεση της 19χρονης – Τι κατέθεσε ο φίλος της Μυρτούς στον ανακριτή
- Σπουδαία ανατροπή για τον Τσιτσιπά και πρόκριση στον δεύτερο γύρο της Μαδρίτης (vid)
- «Access by Design: Ρυθμιστικό Πλαίσιο, Συνταγογράφηση και Βιώσιμες Δαπάνες Υγείας»


