Κασσελάκης: «Βατερλώ Γεωργιάδη η περιοδεία στα νοσοκομεία – Νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου»
«Νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου και ηλιοθεραπεία» σχολίασε με δηκτικό τρόπο τον υπουργό Υγείας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Με μια σκωπτική δήλωση, μέσω X, ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να σχολιάσει την περιοδεία του Άδωνι Γεωργιάδη στα νοσοκομεία των Δωδεκανήσων, συνεχίζοντας έτσι την πολιτική σύγκρουση με τον υπουργό Υγείας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει στην ανάρτησή του ότι δυο συνεχόμενες χρονιές έκανε περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου «και είδα από κοντά τα τεράστια προβλήματα του ΕΣΥ, την εγκατάλειψη, την έλλειψη υποδομών, την υποστελέχωση, την υπερπροσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών που παλεύουν μόνοι, χωρίς κράτος».
«Το ναυτικό Βατερλώ που ζει καθημερινά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του. Είναι όλο δικό του»
«Ο Άδωνις Γεωργιάδης νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου (“Χρήστο γράφε”) στα νοσοκομεία και μετά ηλιοθεραπεία. Δεν ήξερε την οργή που υπάρχει. Το ναυτικό Βατερλώ που ζει καθημερινά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του. Είναι όλο δικό του».
Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνόδευσε τη δήλωσή του και με βίντεο από την περιοδεία του υπουργού Υγείας, στο οποίο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Ρόδου εξηγεί με ένταση και θυμό από την κούραση τα τεράστια προβλήματα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, το οποίο ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο ασφυκτιά και από τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
«Ιούνιος 2023.
Μάιος 2024.
Πήγα δύο συνεχόμενες χρονιές περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου και είδα από κοντά τα τεράστια προβλήματα του ΕΣΥ, την εγκατάλειψη, την έλλειψη υποδομών, την υποστελέχωση, την υπερπροσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών που παλεύουν μόνοι, χωρίς κράτος.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου (“Χρήστο γράφε”) στα νοσοκομεία και μετά ηλιοθεραπεία. Δεν ήξερε την οργή που υπάρχει.
Το ναυτικό Βατερλώ που ζει καθημερινά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του. Είναι όλο δικό του».
Ιούνιος 2023.
Μάιος 2024.
Πήγα δύο συνεχόμενες χρονιές περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου και είδα από κοντά τα τεράστια προβλήματα του ΕΣΥ, την εγκατάλειψη, την έλλειψη υποδομών, την υποστελέχωση, την υπερπροσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών που παλεύουν μόνοι, χωρίς κράτος.… pic.twitter.com/XKy5XHKoS1— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) August 7, 2024
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442