Τροχαίο στον Πύργο: Ποιος ήταν ο 45χρονος που βρήκε φριχτό θάνατο
Τροχαίο στον Πύργο: Ο 45χρονος εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά και διαμελίστηκε.
Γνωστός στην Ηλεία και όχι μόνο, για τις γνώσεις του όσον αφορά τα αυτοκίνητα ήταν ο 45χρονος Γιάννης που βρήκε φριχτό θάνατο στο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 45χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, μάρκας BMW Z4, προσέκρουσε αρχικά σε δύο μεταλλικές κολόνες ηλεκτροφωτισμού ξηλώνοντας τες, και κατέληξε σε αυλάκι, με το αυτοκίνητο να γίνεται σμπαράλια.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος άνδρας εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά και διαμελίστηκε.
Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος είχε εμπλακεί σε ακόμη δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα στο παρελθόν, με το τρίτο να είναι και το μοιραίο για τη ζωή του

Το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια
Λάτρης της ταχύτητας
Όπως μεταδίδει το ilialive.gr ο 45χρονος Γιάννης, ήταν τεχνικός και προγραμματιστής αυτοκινήτων και μηχανών. Ήταν φημισμένος για το επίπεδο της γνώσης που είχε, να “στήσει” ένα γρήγορο αυτοκίνητο σωστά και να του δώσει τη μέγιστη δύναμη.
Λάτρης της ταχύτητας ο ίδιος, συμμετείχε με επιτυχία σε αγώνες τόσο στους τέσσερις όσο και στους δύο τροχούς.
Τελευταία είχε εμπλακεί σε δύο ακόμα σοβαρά τροχαία, με το τρίτο να είναι και το μοιραίο για τη ζωή του.

Ο 45χρονος
Το χρονικό
Ο 45χρονος κατευθυνόταν από τον Πύργο προς την Αμαλιάδα, οδηγώντας ένα μεγάλου κυβισμού BMW Ζ4, όταν, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε διαδοχικά σε δύο μεταλλικές κολώνες ηλεκτροφωτισμού, ξηλώνοντάς τες πριν να καταλήξει στο πρανές του δρόμου.
Κατά τη διπλή πρόσκρουση το σώμα του 45χρονου εκσφενδονίστηκε και διαμελίστηκε στο κέντρο του δρόμου.
Ο θόρυβος έκανε τους κατοίκους των σπιτιών στην περιοχή να πεταχτούν στο δρόμο και να αντικρύσουν σοκαριστικές εικόνες.

Το αυτοκίνητο έπεσε δε δύο κολώνες φωτισμού ξηλώνοντάς τες

Κάτοικοι αντίκρυσαν σοκαριστικές εικόνες
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας
- Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τους Metallica: Μια εκρηκτική βραδιά στην Αθήνα με το απόλυτο metal παραλήρημα
- Οι Metallica στην playlist του τρόμου: Aπό τα δωμάτια βασανιστηρίων στις υπηρεσίες του Χέγκσεθ
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-3 σετ: Νίκη στην Πυλαία οι «πράσινοι» και δεύτερο σερί πρωτάθλημα (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442