
Έγραψε ιστορία ο Ντουπλάντις: Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ με 6.25μ. (vid)
Ο Αρμάντ Ντουπλάντις έγραψε ιστορία στο άλμα επί κοντώ κάνοντας ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και παγκόσμιο ρεκόρ με τα 6.25μ. που πέρασε.
Απίστευτος Αρμάντ Ντουπλάντις, «πέταξε» στα 6 μέτρα και 25 εκατοστά και κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο Άλμα Επί Κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!
Ο Σουηδός δις χρυσός Ολυμπιονίκης, βελτίωσε τη δίκη του επίδοση, με 6,24μ που είχε πετύχει στις 20 Απριλίου 2024 στην Σιαμέν.
Ο Ντουπλάντις δεν είχε… αντίπαλο στον τελικό, στον δρόμο για το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας πίσω του τον Κέντρικς και τον Καραλή που έδωσαν τη δική τους μάχη για τη δεύτερη θέση, με τον Έλληνα να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.
Αρχικά ο Ντουπλάντις εξασφάλισε το χρυσό, στη συνέχεια έκανε ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων με το 6,10μ. που πέρασε και τέλος τα… διέλυσε όλα για το παγκόσμιο ρεκόρ.
Δείτε το άλμα με το οποίο έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ:
- Κατρίνης: Δεν συνιστά εξωτερική πολιτική η σιωπή, η αμηχανία και η αποδοχή τετελεσμένων που επιδεινώνουν τη θέση της χώρας
- Εκλογές την άνοιξη, επιμένει ο Μητσοτάκης – Θέλει να διαπραγματευτεί άλλο ένα «Ταμείο Ανάκαμψης»
- Ακόμη περισσότερα στρατεύματα θα χρειαστούν οι ΗΠΑ για τον έλεγχο του Ορμούζ – Μεγάλο το ρίσκο για τον Τραμπ
- Προσωρινή διακοπή των φορτώσεων πετρελαίου από το Ιράκ, αφού drone χτύπησε δεξαμενόπλοιο στη Βασόρα
- Δουδωνής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το αφήγημα των βουλευτών – «αθώων περιστερών» κατέρρευσε σήμερα με κρότο
- #AskTsipras: Ο Αλέξης Τσίπρας απαντάει στις ερωτήσεις των μελών της ΕΛΑΣ

