Η υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα εξακολουθεί να είναι το πρώτο θέμα των Μεξικανών, την ώρα που η ΑΕΚ είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα για τον τρόπο που χειρίζεται την κατάσταση ο ατζέντης του Μεξικανού μέσου.
Από εκεί και πέρα, η Μοντερέι ακόμα παλέυει την περίπτωση του Πινέδα, παρά την δυσκολία της περίπτωσής του, όπως ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χοσέ Αντόνιο Νοριέγκα.
Ο Νοριέγκα αναφέρθηκε στην υπόθεση του Μεξικανού χαφ της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η διαπραγμάτευση είναι ακόμη ανοικτή κα περίπλοκη, ωστόσο η Μοντερέι δεν την παρατά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μοντερέι:
«Η διαπραγμάτευση είναι ακόμα ανοιχτή, είναι περίπλοκη, γι’ αυτό και πήρε πολύ χρόνο, αλλά είναι ακόμα ζωντανή. Ο Ορμπελίν θέλει να έρθει, εμείς θέλουμε να έρθει, έχουμε συμφωνία μαζί του και το θέμα είναι μεταξύ συλλόγων. Εμείς ακόμα παλεύουμε. Χρειαζόμαστε παίκτες της ποιότητάς του», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής των Μεξικανών.
📢 ¿SIGUE O NO EL ‘TANO’?
«Fer es el DT hoy, el análisis está hoy también, no sé qué pueda pasar mañana, pasado mañana, en un mes, esto es fútbol y es dinámico».
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Την επιστροφή του στις νίκες και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θα ψάξει το βράδυ της Πέμπτης (11/12, 21:30) ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο.
Το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι τα βίντεο του Λανουά αλλά τα λάθη που γίνονται υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, λάθη που έχουν αλλοιώσει και τη βαθμολογία