Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από κλήση για φωτιά σε βιομηχανικό χώρο στο Μενίδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για επιχείρηση με παλέτες επί της οδού Τατοΐου, στις Αχαρνές Αττικής.
Για την κατάσβεση έχουν κινητοποιηθεί 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ένα ελικόπτερο. Στην μάχη με τις φλόγες συνδράμουν και εθελοντές.
Στην περιοχή η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, με πυκνούς μαύρους καπνούς να έχουν καλύψει τον ουρανό.
#Πυρκαγια σε χώρο επιχείρησης επί της οδού Τατοϊου στις Αχαρνές Αττικής. Επιχειρούν 30 #πυροσβέστες με 10 οχήματα και εθελοντές, ενώ κινητοποιήθηκε 1 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.