Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από κλήση για φωτιά σε βιομηχανικό χώρο στο Μενίδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για επιχείρηση με παλέτες επί της οδού Τατοΐου, στις Αχαρνές Αττικής.
Για την κατάσβεση έχουν κινητοποιηθεί 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ένα ελικόπτερο. Στην μάχη με τις φλόγες συνδράμουν και εθελοντές.
Στην περιοχή η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, με πυκνούς μαύρους καπνούς να έχουν καλύψει τον ουρανό.
#Πυρκαγια σε χώρο επιχείρησης επί της οδού Τατοϊου στις Αχαρνές Αττικής. Επιχειρούν 30 #πυροσβέστες με 10 οχήματα και εθελοντές, ενώ κινητοποιήθηκε 1 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας