in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Ολυμπιακοί Αγώνες > Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η στιγμή της Ντρισμπιώτη, ο Τσιτσιπάς και ο τελικός του Χρήστου – Το σημερινό πρόγραμμα
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ρίχνεται στη μάχη των 20 χλμ. βάδην σήμερα, με την σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες να ελπίζει σε διάκριση και μαζί με εκείνη και εμείς.
Ο Στέφανος Ντούσκος διεκδικεί την πρόκριση στη 2η σειρά ημιτελικών της κωπηλασίας, ενώ στις 11:30 η Εθνική πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ με στόχο να «τριπλώσει» τις νίκες της.
Στην κολύμβηση μπαίνουν στα προκριματικά οι Στέργιος Μπίλας, Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο ανδρών και στα προκριματικά των 200μ. μεικτής ανδρών ο Απόστολος Παπαστάμος.
Το απόγευμα συνεχίζει για 5η μέρα τον δικό του αγώνα στο Windsurfing ανδρών ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, ενώ στις 20:00 διεξάφεται ο μεγάλος αγώνας των προημιτελικών του τένις με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Τέλος, το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με τον Απόστολο Χρήστου να διεκδικεί μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο στην κολύμβηση, στον δεύτερο τελικό του στη διοργάνωση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.