Συγκινημένη η Τελτσίδου: «Λυπάμαι που δεν καταφέραμε να φέρουμε το μετάλλιο»
Στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα και φανέρα συγκινημένη η Ελισάβετ Τελτσίδου στάθηκε στα λάθη της που της στέρησαν την πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.
Δεν τα κατάφερε η Ελισάβετ Τελτσίδου στους «16» της κατηγορίας -70κ. γυναικών στο Ολυμπιακό τουρνουά Τζούντο.
Μία στιγμή αδράνειας στοίχησε στην Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία αποκλείστηκε με ippon από την αντίπαλό της από το Βέλγιο, Βίλεμς.
Στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα και φανέρα συγκινημένη στάθηκε στα λάθη της που της στέρησαν την πρόκριση και εξέφρασε την λύπη της που δεν κατάφερε να φέρει το μετάλλιο στη χώρα μας.
Για το τι έγινε στον αγώνα: «Καλά πήγαινε, αλλά μετά την δεν τα κατάφερα. Έκανα ένα λάθος και με κράτησε η αντίπαλος. Αυτά έχει ο αθλητισμός. Πρέπει να μάθουμε και να χάνουμε. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα γιατί ήμουν σε πάρα πολύ κατάσταση. Έκανα πολλή προπόνηση για να φτάσω εδώ σε αυτή την κατάσταση. Δεν τα κατάφερα. Ήθελα να δείξω αυτό που κάνω στην προπόνηση τόσα χρόνια, την προσπάθειά μου. Αυτό είναι το τζούντο, αυτό είναι το άθλημα που επέλεξα».
Για το γεγονός ότι είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν κόντρα στην Βίλεμς: «Είχα καιρό να παίξω μαζί της. Στις ποινές πήγαινε συνήθως και τώρα κάπως έτσι ευελπιστούσα να τελειώσει. Ρίσκαρα, πολύ λάθος μου και έχασαν τον αγώνα».
Για το τι κρατάει από την συμμετοχής της: «Λυπάμαι πολύ. Κρατάω ότι είναι εδώ τόσα αγαπημένα μου πρόσωπα και ήρθαν να με στηρίξουν. Αυτό. Ήταν ο πολύ δύσκολος ο δρόμος μέχρι εδώ. Όσοι κάνουν τζούντο ξέρουν καλά τι σημαίνει. Ήθελα να δείξω το τζούντο μου, δεν τα κατάφερα, ελπίζω κάποια άλλη στιγμή».
Για το τι θέλει να πει σε όσους την στήριξαν: «Για τους πολύ κοντινούς μου ξέρω ότι είμαι νικήτρια, ήρθαν να με στηρίξουν. Για τους υπόλοιπους, ευχαριστώ πολύ για την στήριξη, έλαβα πολλά μηνύματα. Να είναι όλοι καλά για την θετική τους ενέργεια και την αγάπη τους. Λυπάμαι που δεν καταφέραμε να φέρουμε το μετάλλιο, αλλά όλα καλά».
Δείτε τις δηλώσεις της Ελληνίδας πρωταθλήτριας:
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442