Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία παρατάσσεται ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπάνια Λούκα για τη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.
Χωρίς εκπλήξεις η 11άδα του Δικεφάλου του Βορρά.
O Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ότο, Τροστ-Εκόνγκ, Κουλιεράκη και Μπάμπα να αποτελούν την τετράδα στην άμυνα. Οζντόεφ και Σβαμπ θα είναι στον άξονα, με τον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης και τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ και Τάισον από πίσω του.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου