Καναδάς – Αυστραλία 93-83: Νίκησε και κράτησε την Ελλάδα στο «κόλπο»
Ο Καναδάς αν και βρέθηκε πίσω στο πρώτο ημίχρονο, τελικά επικράτησε της Αυστραλίας (93-83) και με αυτό το αποτέλεσμα, κράτησε… ζωντανή την Ελλάδα στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Με κορυφαίο τον Μπάρετ (24π.) ο Καναδάς επικράτησε της Αυστραλίας με 93-83, παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι και πέντε πόντους (8-13 και 25-31), ενώ παράλληλα παρέμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης και η Ελλάδα.
Σε πολύ καλή μέρα και ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ που μέτρησε 16 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ άξιοι συνοδοιπόροι ήταν και οι Ντίλον Μπρουκς και Λου Ντορτ με 16 και 11 πόντους αντίστοιχα. Για την Αυστραλία ο Τζος Γκίντεϊ ξεχώρισε με 19 πόντους, ενώ double-double (16π., 10ρ.) έκανε ο Τζοκ Λαντέιλ.