Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Τελευταίο φιλικό σε λίγη ώρα (4.30μμ) στην Ολλανδία για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Ναϊμέγκεν με την αστυνομία να ενημερώνει επίσημα πως δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η είσοδος στο γήπεδο για λόγους ασφαλείας.
Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών χωρίς ακόμη να έχουν δοθεί εξηγήσεις για τους λόγους που οδήγησαν την Ολλανδική αστυνομία να πάρει αυτή την απόφαση. Στα προηγούμενα τρία φιλικά, χθες με την Αλ Καντσιά και την προηγούμενη εβδομάδα με Άγιαξ και Μαλίν υπήρχε κανονικά παρουσία κόσμου, και ειδικά των οπαδών του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.
Ποιους ετοιμάζει ο «Μέντι»
Θυμίζουμε πως απέναντι στην Ναιμέγκεν ο Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει τον Πιρόλα για να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα ενώ αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν και ο Ελ Καμπί. Η ερυθρόλευκη αποστολή θα αναχωρήσει κατευθείαν μετά το φιλικό για την επιστροφή της στην Αθήνα.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στον Ρέντη ενώ 2 και 3 Αυγούστου είναι προγραμματισμένα τα φιλικά στην Ιταλία με Τερνάνα και Ρόμα αντίστοιχα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!