Σχεδόν 30 φωτιές το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα – Δύο συλλήψεις για θερμές εργασίες
Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών
Είκοσι εννέα αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα (έως τις 18:00), σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.
«Συνελήφθησαν χθες δύο ημεδαποί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας»
«Παρακαλούμε όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας
Δύο συλλήψεις για θερμές εργασίας και πρόστιμα
Ακόμη, συνελήφθησαν χθες 25 Ιουλίου, δύο ημεδαποί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ζακύνθου, για εκτέλεση θερμών εργασιών εντός οικοπεδικού χώρου, στη θέση «οδός Αεροδρόμιου» στη νήσο Ζάκυνθο και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.609,40 ευρώ.
Επιβλήθηκε ακόμη διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.968,75 ευρώ, στις 24 Ιουλίου του 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του 9ου πυροσβεστικού σώματος Αθηνών, σε ημεδαπή, η οποία προέβη σε χρήση συσκευής έψησης εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στο Μαρούσι.
Τέλος, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.707 ευρώ, σήμερα 26 Ιουλίου του 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της πυροσβεστικής υπηρεσίας Θήβας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην θέση «Χαραϊντίνι», του δήμου Θηβαίων, στη Βοιωτία.
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι τοξικολογικές των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η διαφωνία ανάμεσα σε ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΝ για την επιλογή του ΧΥΤΑ και τα πολλά προβλήματα στον χώρο
- Χειρότερες οι υπηρεσίες υγείας όταν οι νοσηλευτές έχουν burnout
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442