«Τρέλα» και στην Καλαμάτα για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού (pics)
Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού θαύμασαν από κοντά και φωτογραφήθηκαν με τις ευρωκούπες.
H «θρυλική» περιοδεία συνεχίζεται, με τον κόσμο του Ολυμπιακού στην Καλαμάτα να κατακλύζει το σημείο όπου βρέθηκαν σήμερα (25/7) οι κούπες των Europa Conference League και Youth League και να αποδεικνύει την αγάπη του για τον πειραϊκό σύλλογο.
Στην πλατεία Αριστομένους έδωσαν το «παρών» χιλιάδες φίλοι της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, οι οποίοι θαύμασαν από κοντά και φωτογραφήθηκαν με τις δύο ευρωπαϊκές κούπες που κατέκτησαν η ανδρική ομάδα και η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού απέδειξε έμπρακτα για μια ακόμα φορά την αγάπη του για τον πειραϊκό σύλλογο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι για ακόμα μια φορά η στήριξη στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό ήταν τεράστια με τον κόσμο να προμηθεύεται, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε πόλη της Ελλάδας, τις κάρτες φιλάθλου και τις κάρτες μέλους του για τη σεζόν 2024-25.
Δείτε φωτογραφίες από την Καλαμάτα:

- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442