
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Ελίασον
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το νέο συμβόλαιο του Νίκλας Ελίασον μέχρι το καλοκαίρι του 2028.
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μέχρι το 2028 θα συνεχίσει να είναι ο Νίκλας Ελίασον.
Η «Ένωση» ανακοίνωσε την αναπροσαρμογή του συμβολαίο του Σουηδού μεσοεπιθετικού που εξαργύρωσε την εξαιρετική του παρουσία στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον Νίκλας Ελίασον έως το καλοκαίρι του 2028.
Ο Νίκλας Ελίασον ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022 – 23, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε μια ακόμα πιο εντυπωσιακή αγωνιστική περίοδο όσον αφορά στην προσωπική του απόδοση.
Συνολικά ο ακραίος άσος έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας σε 77 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 8 φορές και έχοντας βγάλει 21 ασίστ».
- Η έπαυλη του Scarface πωλείται για το ποσό ρεκόρ των 237 εκατ. δολαρίων
- Έγραψε ιστορία το Μεσολόγγι στις Η.Π.Α-Τι αποφάσισε το Κογκρέσο
- Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Προσαύξηση της σύνταξης ανά πενταετία
- ΝΒΑ: Νίκησαν και έκαναν το 2-1 Χοκς και Τίμπεργουλβς – Μείωσαν οι Ράπτορς (vids)
- Τετραμερής Ελλάδας, Κύπρου, Ιταλίας, Μάλτας στην Αγία Νάπα – Στο επίκεντρο η αποτροπή νέας μεταναστευτικής κρίσης
- Κρήτη: Αυτοκτόνησε 30χρονη νοσηλεύτρια του ΠΑΓΝΗ – «Θα την θυμόμαστε για το ήθος και τη ζεστασιά της»


